Laserpekare

Min grå luddskalle som gick bort i somras älskade laserpekare. Han började prata på ett lustigt sätt, inte jama, och flög fram och tillbaka, upp och ner längs väggarna för att försöka fånga ljuset. Bacon, katten jag har kvar, är inte fullt så förtjust i att leka överhuvud längre, men när han var yngre har det kul med laserpekare för honom också.

Laser, laserpekare

Nu gillar han mest att sitta i vårt mörka sovrum på kvällarna och följa strålkastarljuset från förbipasserande bilar, det är lagom jobbigt. Men laserpekare verkar vara något som fascinerar de flesta katter. Okej, deras instinkt är att jaga, men en ljuspunkt? Oh well, ytterligare en sak där det skulle vara väldigt intressant att veta hur de tänker…


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/05/laserpekare/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: