Magen paj, som förväntat

Ugh, jag mår inget vidare. Skulle iväg på ett litet after work-party hemma hos bästa M i går, men det var helt omöjligt. Jag har inte så särskilt ont efter operationen – det känns fortfarande bara som lite mensvärk, men jag har förbannat ont överallt annars, och på grund av magen efter sjukhusvistelsen så kan jag inte käka smärtstillande. I alla fall inte de starka, som jag behöver.

Jag är med andra ord så gott som helt fast i soffan eller sängen. Och jag kan inte äta, mer än några små bitar knäckebröd. Det är sånt där de aldrig informerar om inför en operation när man pumpas full med narkosmedel och morfin, så det var en jävla tur att jag gick upp ett par kilo innan. Jag vet tyvärr alltför väl hur det är veckan efteråt när man inte kan äta, och knappt kan stå upp (än mindre gå ut!) av kramperna.

vatten och bröd, en mycket torftig frukost. Magen är paj efter operationen.

Jag är skithungrig. Min middag i går bestod av ett par skivor knäckebröd, och det är allt jag har ätit i dag också. Av erfarenhet vet jag att om jag låter bli mediciner i ett par dagar till så har det rett ut sig, men man är ju dubbelt så mycket konvalescent som om jag hade kunnat käka mina mediciner som vanligt, men magen kan orsaka en hel radda problem också.

Som det känns nu måste jag påbörja medicineringen igen i morgon bitti, för på måndag ska jag till Dr. Feelgood. Det dröjde ju mer än fyra månader att få färdtjänstkortet, så jag tvingas åka med kollektivtrafiken. Vanlig taxi fram och tillbaka för 500 spänn är ju inte att tänka på. Vet inte ens om det är möjligt rent fysiskt att åka, men på något sätt måste jag ju. Skit också. Aj.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/05/magen-paj-som-forvantat/

2 kommentarer

    • Åsa on maj 31, 2015 at 10:21
    • Svara

    Hej Klara! Du vet väl att så länge ditt färdtjänstkort är godkänt men ännu inte kommit, så kan du ta en privat taxi. Spara kvittot och skicka in, så får du tillbaka pengarna.
    Ring dem och fråga, det godkändes för mig i alla fall för ca 2 år sen när det var försenat pga deras väntetider och jag tror det t.om. står nånstans i deras info.

    1. Åh, tack! Det ska jag kolla upp!

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.