Planerar att göra en att göra-lista

Ehh, ändring. Det jag planerade för i dag blev inte gjort, så jag planerar att göra det i morgon i stället. Fick nämligen inte ett enda dugg gjort i dag. Det blev tydligen bråttom med att laga vårt trasiga kylskåp (det är mer som en frys), som varit trasigt i mer än ett år. Även om det inte är något jag måste göra och verkligen inte har gjorts idag, så hände det saker i går som gjorde att jag inte fick ett skit gjort. Och kylskåpet kommer att vara trasigt ett tag till. Det finns nästan inga i den storleken till salu, och de som finns är dyra. Hoppas att renoveringshysterin håller i sig, och att vi hittar ett på Blocket för knappt några pengar alls. Antingen det eller bygga om i köket ovanför kylen för att få in en ny – nej tack.

I morgon måste jag iväg, men det är till något bra och nödvändigt. Massage. Min arm är ur funktion igen, och det här akuta ryggskottet börjar bli ganska långtråkigt faktiskt. Sen måste jag börja samla ihop argument och dokument och allt sånt, men jag har inte särskilt många aktiva minuter i taget på en dag. Jag får med andra ord jävligt lite gjort på en och samma gång, så det gäller att ha ordning och reda på allt. Sitta/stå framför datorn och läsa igenom saker och bestämma om de ska vara med eller inte går bra, men det fysiska skrivandet och printandet kan ju ta en halv evighet. Dessutom har jag slut på skrivarpapper. Jag måste nog börja med att göra en-att göra-lista. Blargh.

Bocka av saker på en lista. Vårdbesök. Planerar en att-göra-lista.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/05/planerar-att-gora-en-att-gora-lista/

2 kommentarer

  • Martinamaj 18, 2015 kl. 21:12
  • Svara

  Är du inte med i Eds förening gå med för att få hjälp & stöd av andra.

  Bor du i Stockholm? Ta kontakt med Bosse råd stöd och Kunskapscenter och låt dem hjälpa dig i all kontakt med myndigheter särskilt försäkringskassan.

  Be dem om hjälp att söka fondhjälp för ekonomin också.

  Lycka till med allt hoppas att allt runt omkring blir bättre

  1. Jag har varit med i riksförbundet, men det gav mig ingenting eftersom det aldrig skrevs om något som var relevant för mig och som inte publicerades online. Nu har jag inte råd att vara med längre.

   Jag sköter nog faktiskt helst all myndighetskontakt själv så jag vet exakt vad som sker och varenda ord som sägs, jag kan reglerna och alla steg i överklaganden i olika instanser, jag har kontakt med en jurist, men fondhjälp är ju helt klart av intresse – tack för tipset!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.