Samarin och förberedelser

Det ryktas att det dygnet-runt-öppna Scheele-apoteket slog sitt försäljningsrekord av Samarin i går kväll efter Albaniens bidrag framförts i melodifestivalen, på grund av extra sura toner. Finns det inget viktigare att skriva om i tidningarna i dag?

I dag gör jag något, oklart vad. R måste tvätta och städa allting, eftersom jag måste köra Descutan innan jag lägger mig igen, och igen i morgon bitti. Fruktansvärt obehagligt, min stackars hud går nästan sönder. R ska iväg en sväng till garaget också, och jag väntar ut kroppen så att jag kan ta rätt piller (får ju inte ta några av de vanliga innan en operation) för att få en någorlunda bra smärtlindring – det är alltså ganska oklart när, var och hur jag kan göra något i dag. Måste packa några saker i en väska också. Puh.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/05/samarin-och-forberedelser/

2 kommentarer

  • Aina Keijsermaj 24, 2015 kl. 13:59
  • Svara

  Hej Klara,

  Här kommer massor av LYCKA TILL inför operationen i morgon. Hoppas den hjälper dig att må bättre sedan.
  Kram, nospuss från Gosi
  Aina

  1. Tack snälla Aina!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.