Sommarens glass: Cinnamon buns

I går spenderade jag en ansenlig tid i bilen, och när man är på roadtrip får man äta vad man vill. Det säger R i alla fall, men han har inte specificerat hur kort en bilresa måste vara för att räknas till roadtrip. Vi åkte till lantstället, och på vägen stannade vi och handlade lite mat. Jag investerade i en glass, och den här blir verkligen sommarens favorit!

Ben & Jerry's Cinnamon buns glass

Ben & Jerry’s, min favorit, och så smak av kanelbulle. Det är nästan så bra som en glass kan bli! Det var en söt kolaglass med virvlar av kanelsås och bitar av bulldeg, och det smakade verkligen bulldeg om den! Ja, det blir garanterat sommarens favorit. De övriga nyheterna i glassfrysen var faktiskt inte alls särskilt spännande, men varför äta något annat när man redan har hittat den där som är så god att man inte vet var man ska ta vägen…!?

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/05/sommarens-glass-cinnamon-buns/

2 kommentarer

    • Monamaj 10, 2015 kl. 21:28
    • Svara

    Gillade också Ben&Jerrys en gång i tiden, men sedan jag upptäckte att de ägs av Unilever så bojkottar jag dem.

    1. Ja, inte för att det påverkar hur glassen smakar, men ibland ger det mer njutning att hålla på sina principer. 🙂

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.