Ståhej och spektakel på gång

Åh nej, det är melodifestivalsäsong! jag har lyckats missa allt ståhej hittills, men i går när jag läste ”tidningen” skrevs det ju en jävla massa om Måns och fusk och inställda spelning and whatnot. Jag brukar inte lyssna på radio, och när jag gör det är det inte skvalkanalerna – förutom när jag sitter i en taxi och inte har så mycket att välja på. Har alltså faktiskt inte ens hört Sveriges bidrag.

Eller är det hela Sveriges bidrag egentligen? Hela melodifestivalspektaklet är ju en riktig familjefest, och det är säkert barn mellan 6 och 15 år som står för det mesta av röstandet. Genom sina föräldrar, såklart. Om de enbart räknade ett visst antal röster från en viss åldersgrupp, och räknade alla åldersgrupper lika mycket, så tror jag att resultatet hade varit ett helt annat.

Men eftersom jag verkligen inte har sett någon av alla deltävlingar så vet jag ju inte heller vad alternativen har varit, men jag har svårt att tänka mig att det är någonting som tilltalar mig. Alls. Jag hoppas att någon vill hitta på något kul med mig på lördag kväll – inte hemma

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/05/stahej-och-spektakel-pa-gang/

7 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Pettermaj 21, 2015 kl. 21:56
  • Svara

  Tycker du ska bänka dig framför tv:n och kolla in semifinalen. Som den självplågare jag är och med brist på bättre tv-program hänger jag framför eländet.
  Det är precis som med en trafikolycka. Man får inte stanna och titta men kan inte låta bli. 😀

  Min attityd till ”modern” musik förstärks bara och det ger mig råg i ryggen. Jag framhåller att hårdrock/heavy metal är den enda musik som är något att ha. Som tidigare nämnts är det antingen mig eller alla andra det är fel på.

  1. Det är nog lite fel på mig också, men det kanske finns undantag? 😀

  • Farsanmaj 22, 2015 kl. 00:24
  • Svara

  Teven stod på i bakgrunden medan jag löste Kakuro. Det var precis samma skit som vanligt, men kanske med mera eko, syntetiskt ljud och ”häftiga” bildeffekter. Och singback naturligtvis. Eller kanske t.o.m. förinspelat alltihop. Och dansare! Vad fan har dom i ett ”musikprogram” att göra? Kanske bra om det råkar vara radioutsändning.

  Jag garanterar: Du har absolut inte missat någonting. Gläds åt att du sluppit höra skiten. Länge leve SMASK.

  Jag minns ett år för länge sen när syrran jobbade på TT. Hon visste slutresultatet i finalen innan röstningen var avslutad!

  1. Jag gläder mig!

  • neppmaj 22, 2015 kl. 21:14
  • Svara

  Höhöhö ”singback naturligtvis”…
  Det är inte ens tillåtet i eurovision, men kul att gubben tror sig höra det ändå 😀
  Finns det fler röster han hör…? *scary*

   • Farsanmaj 22, 2015 kl. 21:23
   • Svara

   Singback = Sång till inspelad bakgrund.
   Gubben hör tillräckligt och är fräschare än Du tror.

  1. Det är klart att det är singback. Finns ju ingen orkester. https://sv.wikipedia.org/wiki/Singback

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.