Ut och äta snart!

Åh, det lutar åt att vi går ut och äter i kväll! Jag har nämligen inte börjat laga någon middag, och det blir alldeles för sent om jag börjar från noll nu – vissa saker tar tid för mig, framför allt matlagning. Jag gör liksom ett moment, vilar en stund, gör nästa grej och så vidare. På så vis är jag inte trött när det är dags att äta, att jag knappt får gaffeln till käften.

R föreslog att vi skulle göra något, och jag säger inte emot! Det är visserligen lön för många i dag, men det borde väl gå att få en tallrik mat någonstans ändå. Vi ska liksom inte iväg på något fancy ställe, snarare prisvärt och inte så långt hemifrån.

Mat, roliga bilder på djur. En katt trycker ner en annan i matskålen,

Det skulle vara kul att hitta på något i morgon kväll också, ett glas vin i oförstående vänners lag till exempel. Ja, det är visst något på TV man bör undvika med alla tillgängliga medel, och jag kan tänka mig att det är väldigt många som stannar hemma och kollar på spektaklet i stället för att prata om något trevligare. Nu måste jag vila en stund, för eftersom jag duschade nyss är jag helt slut och fick feber av ansträngningen… Sen mat!


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/05/ut-och-ata-snart/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.