Väder och lunch

Bra dag, men vädret? Helt galet. Visserligen bättre nu, och ännu varmare nästa vecka, men ändå kallt. Lustigt att det har varit samma temperaturer nu som i november, och för två år sedan var det 25 grader varmt ett par veckor i maj. Jag badade i havet då, något jag inte tänker göra den här månaden i år.

Jag och R har visserligen som tradition att bada senast på nationaldagen, oavsett hur kallt och jävligt det än är både i luften och vattnet, men jag tror inte jag får doppa mig så tidigt i år. Samma sak för ett par år sedan, då kunde jag inte bada på hela sommaren eftersom jag hade ett stort öppet sår på ryggen efter en operation – och det var en riktigt varm sommar. Jag tror inte att vi får särskilt bra väder senare i år heller.

Tunga moln

I dag åkte jag till mitt gamla jobb och käkade lunch med mina väldigt trevliga före detta kollegor. Har verkligen saknat några av dem, och hoppas att det inte dröjer ett halvår innan vi ses igen. Tog med mig solglasögonen men inte något paraply, nu jävlar ska det vara soligt och fint. Trodde jag.

Det var fint när jag åkte, men på vägen hem kom de mörka molnen Jag satt ju i en taxi så det spelade ju ingen roll, men jag mår generellt bättre ju finare väder det är. Ledvärken minskar i värmen, D-vitamindepåerna är fulla och solen värmer upp musklerna. Jag blir gladare. Nåja, ska försöka att käka lunch där igen om inte alltför länge, innan folk går på semester och har sig. Om jag har tid, och om de har tid.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/05/vader-och-lunch/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.