Ansiktsmask!

I dag lyxade jag till det med en härlig ansiktsmask! Det är en sån där grej man inte kan ta för givet när man är sjukpensionär, men som jag antar de flesta kvinnor i min ålder använder lite då och då. Jag använder en ansiktsmask från Maybeauty, The Incredible Face Mask. Den är som en svart djuphavslera man penslar på ansiktet, och sedan låter man den verka. Efter en stund har hela masken torkat, och man kan då lirka upp ett hörn av leran som stelnat och blivit nästan som någon slags plast, och dra bort hela masken i ett stycke.

Maybeauty ansiktsmask, The Incredible Face Mask

Om man har tur. Man måste undvika att pensla på masken ögonbrynen eller på små hårstrån runt hårfästet, annars är det inte helt skönt att dra loss den. Men när man är färdig så känner man sig renare än någonsin förut, och det är alltid härligt att känna sig lite snyggare – och det gör man faktiskt efter att ha använt ansiktsmasken.

Har fått en rabattkod att dela med mig till er om det är någon som vill prova ansiktsmasken från Maybeauty! Om ni går till Maybeautys webshop och anger klarafacemask30, eller klickar direkt här så aktiveras koden automatiskt, så får ni 30% på de olika paketen med ansiktsmask. Det följer med en bra pensel när man köper ansiktsmasken, och den har man användning för till annat också. Det är så skönt att känna sig lite snyggare, jag är grå och glåmig så det räcker och blir över – men nu är jag i alla fall ren på djupet!


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/06/ansiktsmask/

2 kommentarer

    • Michaeljuni 15, 2015 kl. 19:28
    • Svara

    Hej!

    Första gången jag besöker din blogg, som är innehållsrik och mycket bra.

    Hur gör du för att hantera skitsnack om dig som person? Hur hanterar du att det finns idioter som vill trycka ned andra?

    Jag undrar därför att jag är utsatt för skitsnack, och har så varit i större delen av mitt liv.
    Jag har försökt att inte bry mig men i längden så gnager det ändå, och det påverkar mig
    vilket leder till att jag tröstäter och tröstäter, psyket mitt är inte starkt nog för att hantera allt skitsnack.

    Som person är jag introvert och tystlåten men dock ej blyg, jag kan föra mig och tala för mig
    men öppnar endast mun då jag har något vettigt att säga. Jag är icke högljudd och för inte liv
    vilket mina belackare ( läs grannar) inte klarar av, för många här är det självklart att gapa och väsnas men sådan är inte jag.

    Därför skulle jag gärna vilja ha din syn på det hela, få dina åsikter.

    Tack på förhand

    Allt det goda till dig
    Michael

    1. Tack Michael!
      Jag råkar sällan ut för sådant, men när det händer så orkar jag faktiskt oftast inte bry mig. Jag är sjuk och all min energi går åt till att det så bra som möjligt. De har inte fattat grejen med livet, de är enkelspåriga, och de fattar inte bättre än att lägga en del av livet på att vara dum mot andra i stället för att vara snäll mot sig själv. Visst händer det att folk försöker argumentera eller klanka ner på mig, men de som gör det visar sig ofta vara väldigt osmarta, och de har aldrig argument som håller.

      Jag brukar säga till folk att om de inte har något bättre för sig än att försöka trycka ner någon, så är det ganska synd om dem eftersom de måste ha ett fruktansvärt innehållslöst liv. Om det är någon som bråkar högljutt så innebär det ju bara att de inte har intelligens eller självbehärskning nog för att föra en diskussion. Det är bäst att bara vara tyst och låta dem skrika sig hesa tills de fattar att de är ganska löjliga.

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.