Behöver justera rullen

Jo, apropå min elektriska rullstol, att den drar snett och att det är för lite stötdämpning; jag ringde hjälpmedelscentralens tekniska support i måndags. Berättade om problemen, och att det var väldigt svårt att köra den utomhus överhuvudtaget, men han lät tveksam till att det var något att fixa. Han föreslog i stället att jag skulle kontakta arbetsterapeuten som förskrivit rullstolen för att boka en ny tid och se över om jag behöver en annan modell. Men vafan, att den drar snett borde väl gå att ordna? Det och stötdämpningen är problem, men i övrigt är den perfekt. Dessutom sa de när jag fick rullen att det bara var att ringa den om det var några problem eller något om behövde justeras. Okej, tack för att den informationen var felaktig.

Rullstol, reparation

Okej att de kanske inte kan göra så mycket åt stötdämpningen, men det vore ju trevligt att kunna köra på en lutande trottoar utan att vara på väg utför hela tiden. Så jag ringde sjukhuset där min arbetsterapeut jag träffade i vintras jobbar. En automatisk telefonröst frågar om jag vill boka tid hos någon, och jag trycker 1 för att bekräfta det. “Tala in ditt meddelande – PIIIIP!” Vafan, ok. Jag heter si och så, har det personnumret och det telefonnumret, och vill komma i kontakt med den här personen. Upprepade allt, så att det inte kan bli några tveksamheter vad gäller nummer och sånt.

Sen var samtalet slut, det var absolut ingenting som talade om vad som skulle hända. Men i dag återkopplade de. Oavsett vad som händer med det så blir ingenting fixat förrän semestrarna i sommar är över, hon sa att de kunde titta på det till hösten, men att en arbetsterapeut kunde komma hem till mig om någon vecka och kolla på rullstolen. Ugh. Kan det inte bara fungera?! Jag får inte ens justera det själv, så vem fan ska då göra det?


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/06/behover-justera-rullen/

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.