Besökare till Bacon

Min katt Bacon var ute på äventyr för ett par dagar sedan. När det var dags att komma in och gå och lägga sig, som han alltid vill göra, så kom det en annan katt på besök. Oerhört sällskaplig och trevlig, den gick och strök sig mot oss och allt runtomkring, och lade sig glatt på rygg för att bli kliad, trots att vi aldrig träffat den förut. Bacon var inte lika lycklig över att besökaren även ville gå och hälsa på honom, så han satte på kattmotorn. Den som fräser lite.

Besökaren verkade inte ta illa upp, utan kom och gosade med oss och såg sig runt lite till. Den försökte flera gånger gå in till Bacons gömställe under huset, men någon direktkontakt fick han nog inte. Vi försökte sjasa bort den från tomten så att Bacon skulle förstå att det inte stod någon precis utanför gömställets öppning och väntade på att nita honom, men den kom tillbaka. Flera gånger, och den var ju väldigt trevlig så det gjorde inte så mycket.

En svart katt, Bacon, ute på gräsmattan

Men Bacon är skygg, och det var läggdags, och den försökte smita in när jag lockade in Bacon, så till slut föste R katten ut ifrån tomten, och den tassade iväg. Men Bacon kom inte fram, trots godis. Han fick helt enkelt sova där i sitt gömställe. Han höll sig undan nästan hela dagen efteråt också, och kom ut framåt kvällen. Extremt kelsugen och gosig, och trött. Det är jobbigt att försvara sitt revir från skitsöta kattpuckon som vill hälsa och leka lite.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/06/besokare-till-bacon/

1 kommentar

    • Lisajuni 25, 2015 kl. 14:09
    • Svara

    Ville bara rekommendera min blogg till dig https://lisahkansson2014.com gå gärna in o läs 🙂

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.