Blåst och trassel

Fy fasen vad det blåste i går! Hela dagen, det gick knappt att ha ett fönster öppet, och att gå ut kändes inte ett dugg lockande. Vinden ven mellan husen och folk som promenerade på gatan nedanför såg inte ett dugg bekväma ut. Jag stannade inne hela dagen. Matlagningen, en enkel pastasås med bacon, lök och sockerärtor, tog nästan två timmar totalt. Inte i aktiv tid, men med vila mellan momenten. Fick inte ens ut påsen med pasta från skafferiet, så det fick vänta till R kommit hem.

Fick mitt nya färdtjänstkort, så nu blir det inget mer trassel med resor heller. Det börjar närma sig dags att utgå ifrån stugan på lantstället i stället för lägenheten, och då fungerar det absolut inte med trassel. Har jag inte möjlighet att ta en taxi utan att lägga ut 500 spänn som jag kan få tillbaka senare, då fungerar det inte för mig att åka fram och tillbaka heller.

Pengar. Blåst och trassel med trafiken.

Kommer ändå vara i hemma i stan en del, för jag måste gå på behandlingar, och så har jag inbokade besök på vårdcentralen och så det där med elrullstolen. En arbetsterapeut skulle komma hem till mig och kika på det om ett par veckor, se hur det fungerar att köra både inne och ute, och så ska vi försöka komma fram till vad vi ska göra av situationen. För mig verkar det ju vara ett solklart tekniskt ärende, men vad vet jag. Vad händer i dag? Tja, kaffe kanske. Lunch? Nån som är sugen?


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/06/blast-och-trassel/

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.