Dagens planer: Ostadigt och oklart

Tänkte lägga mig tidigt i går, men det blev inte riktigt så. Hittade ett roligt spel som underhöll mig ett par timmar, och jag glömde att ta med sömntabletterna till landet senast jag åkte ner. Tänkte vara uppe tills jag blev riktigt trött, men det hände ganska sent. När jag väl somnade så fick jag sova riktigt bra i alla fall. Alltid något.

Det var mindre bra att kliva upp i morse. Det här med att gå ut och ta en kort promenad är något jag och R försöker få till varje kväll på landet, och generellt när vädret tillåter det, men det gör ont dagen efter. Kommer knappt ner till fötterna, och det är tur att sovrummet är så trångt att jag har min hylla med kläder på en armlängds avstånd och slipper gå upp för att ta det jag behöver.

Solen verkar titta fram lite då och då, det ska kanske komma några droppar regn men skärpa till sig på eftermiddagen. I övrigt är det enda jag behöver göra i dag att laga middag, och det ska jag väl lyckas med eftersom det är mina enda planer för dagen. Det blir ganska tråkigt när R jobbar och det är dåligt väder, för utbudet av underhållning är väldigt begränsat, och jag klarar inte av att sitta vid matbordet framför min laptop särskilt länge alls.

Är vädret fint sitter jag gärna ute och lyssnar på musik och filosoferar, och timmarna flyger iväg. Saknar verkligen målargrejerna när det är dåligt väder, men nästa gång ska jag försöka få med dem – tredje gången gillt.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/06/dagens-planer-ostadigt-och-oklart/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.