Dr. Feelgood och dans

Var hos den eminente Dr. Feelgood i går, i ett soligt och fullproppat Stockholm. Det verkade som om var och varannan människa tog extra lång lunch och var ute och gick på stan i stället. Härligt med liv och rörelse, mindre härligt med de massiva bilköerna i stan mitt på dagen på en onsdag. Hade en trevlig taxichaufför så det gjorde inte så mycket, och jag är alltid ute i god tid för eventuella galenskaper som sker där ute på vägarna.

Rent mekaniskt var min kropp inte så dålig som sist jag träffade honom, för ett par veckor sedan. Ryggskottet som hans assistent rättade till förra veckan gör fortfarande förjävligt ont, särskilt när han rättade till och öppnade upp ryggkotorna, så jag har inte direkt någon större skillnad i hur ont det gör.

Men det är skönt att höra att jag inte har blivit lika dålig som jag vanligtvis blir på två veckor utan behandling (men med massage). Ska försöka komma ihåg varenda grej jag har gjort och utvärdera det. Jag vet på rak arm att jag har promenerat mer än vanligt, men även om det håller mig friskare för stunden så nöter det sönder mig på lång sikt. Dessutom blir jag helt utmattad av att gå.

Man får alltid väga nackdelar mot fördelar både på kort och lång sikt, och på lång sikt är det alltid extrem försiktighet som råder. På kort sikt vinner att vara ute och ha kul alltid, och det händer ju inte direkt varje dag. Jag dansar hellre hela natten en dag och åker rullstol eller är sängliggande resten av veckan. Inte för att jag kan dansa hela natten, och inte för att jag har särskilt många tillfällen att göra det, men ni fattar vad jag menar.

Nästa vecka ska jag träffa både Dr. Feelgood och assistenten samtidigt, det kommer säkert att göra ont. En stund. Som nu. Spänningshuvudvärken kommer som ett brev på posten efter varje behandling, men utan behandlingarna är nackspärren så svår att jag har konstant huvudvärk ändå. Kan inte använda armarna heller, för den delen. Oh well, jag lever i dag också.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/06/dr-feelgood-och-dans/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.