Energi och irritation

Fan vad jobbigt allt blev ett tag. Kroppen tog tvärslut efter behandlingen i går. Visserligen går jag lite rakare nu, men helst går jag inte alls. Och går jag inte, så håller krampen i sig längre. Försökte medla lite mellan ett par personer som känner varandra men inte riktigt kan ge några exakta detaljer inför helgens bestyr, men får inte riktigt några raka svar. Hatar sånt. Ja eller nej och vid ja, vilken tid tack? Orkar inte med annat än det, och tänker inte lägga någon energi på det. Den behövs till annat.

Det är lika irriterande som att åka bil på småvägar och läsa en karta där de vägarna inte finns med eller att min telefons GPS har en viss fördröjning så att man åker förbi den pyttelilla avfarten, och försöka tala om för den som kör åt vilket håll de ska svänga för att komma till resmålet.

De blir sura för att det blir fel, och jag bryr mig inte för jag vill ändå inte åka på en liten halvtrasig väg. Då har jag god lust att slänga ut kartjäveln genom fönstret och avsluta resan, för det tar alldeles för mycket energi för att jag ska orka med, det räcker med att sitta i bilen. Jag vill inte bli utsatt för sånt. Fråga någon annan eller kolla själv.

Karta

Nej, energi finns det inte mycket av. Jag hoppas fylla på lite i morgon, för då ska jag träffa mina gamla kollegor från jobbet igen. Dessutom ska det bli riktigt varmt och soligt, så inga jäkla tjocka jackor och sånt. Sandaletter och kjol. Om jag kan gå. Nu ska jag snart packa ihop och göra mig i ordning för ett besök hos husläkaren, hoppas att han har intyget till ansökan om handikappersättning på gång. Annars? Ughh.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/06/energi-och-irritation/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.