Fredag!

Fredag! I dag hade jag tänkt åka och träffa alla gamla kollegor, de ska ha picknick i en park i stan och jag blev inbjuden också. Det där med att sitta på gräset i en park är ju ingenting för mig, så jag vet inte hur länge jag fixar att vara med, men det ska bli jäkligt kul att i alla fall träffa dem en liten stund. Det kanske finns något att sitta på, vem vet.

Det skulle tydligen bli lite olika aktiviteter också, som kubb, frisbee och boule, men det där med att vrida kroppen snabbare än 0.0001 meter i sekunden är inte för mig. Och definitivt inte att kasta något heller, då går axeln sönder. Så inga aktiviteter förutom att babbla, eventuellt äta något och dricka något med eller utan procent. Kan tänka mig att vi inte är de enda som vill hänga i den där parken en fredag eftermiddag…

Frisbee. Fredag och picknick i en park.

Det är riktigt varmt och härligt utomhus redan, fastän klockan bara är halvtio. Det blir definitivt kjol och sandaletter i dag, något annat är helt uteslutet när man ska hänga i en solig park. Tänker ägna förmiddagen åt att duscha, äta piller och ligga på sofflocket. Man vet aldrig, det kanske blir en riktigt lång eftermiddag som går över i kväll, eller så är jag hemma igen efter en timme. Jag planerar för det värsta, som är det bästa. Öh, ja. Hurra!


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/06/fredag/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.