Himlen sprack upp!

I går kväll hände det äntligen – himlen, som öppnat sig och forsat ur sig vatten hela jävla dagen, sprack upp och solen tittade fram i några minuter. Vi tog tillfället i akt och tog en liten promenad, för att sitta stilla och käka en stor del av dagen är uselt. Båda sakerna är usla var för sig, men i kombination blir det sämre. Regnbågen tittade fram lite svagt när solen lyste upp i skymningen, och även om det var en kall kväll så var det härligt ute.

Regnbåge vid lantstället. Himlen sprack äntligen upp!

Självklart har solen gömt sig igen och det är mulet som bara fasen i dag. Det verkar inte ha kommit något regn ännu i dag, men det är nog bara en tidsfråga. Planerna för i dag? Om himlen är så vänlig och inte släpper ner mer vätska så vill jag gärna vara ute och röra på mig så länge jag orkar. Om det ska regna har jag ingen aning, jag kanske bäddar ner mig i soffan med en bok eller nåt.

Trots den massiva lunchen i går så fick vi ändå i oss lite grillat kött och grönsaker på kvällen. Konstigt, det var skitgott trots att magen var proppfull. Det har varit en trevlig helg, mina föräldrar åker härifrån i dag för farsan har en jäkla massa jobb som måste vara klart om några dagar, och i morgon börjar ”vardagen” igen, fast det är söndag. Det blir mörkare och mörkare på himlen här utanför fönstret, så vi får se hur det blir med det där att vara ute och röra på sig…

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/06/himlen-sprack-upp/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.