Kallt golv och lyx

Det blev inte mycket gjort i dag. En promenad. Vädret såg så jävla vackert ut när jag gick upp i morse, men det blåste ganska kallt hela dagen. Inget ligga och slappa i solen-väder, med andra ord. Eller jo, men med varma kläder och dubbla strumpor. Golvet i sommarstugan är alltid kallt, oavsett vilken tid på året det är. Vissa ställen är kallare än andra, och den allra kallaste punkten är precis där jag sätter fötterna när jag kliver ur sängen. Det är typ ett plastgolv direkt på ett berg.

I morgon ska jag på massage i stan, det blir härligt. Jag vet inte riktigt vilken kroppsdel som är värst för tillfället, axlarna eller ryggen. Jag får bäst resultat av massagen på axlarna, så med lite tur kan jag ta ner saker från översta hyllan i kylskåpet i morgon, och ladda eltandborsten. Vilken lyx. Nej, självfallet inte. Det borde vara självklart att man får den hjälpen man behöver, och när sådana ganska viktiga saker som att få ut mat ur kylskåpet eller öppna frysen kan avhjälpas med något så enkelt som massage borde det vara ännu mer självklart.

Hur som. Det blir tidigt som fyfan i morgon bitti, för jag åker med R när han ska till jobbet. Att gå upp klockan fem är inte riktigt min grej, och jag tänker inte gå upp ett par timmar tidigare så att jag är ordentligt smärtlindrad för färden. Det får gå som det går. Nu: middag. Trots storhandlingen häromdagen saknas det protein, för det handlar vi billigare på annat ställe än den vanliga stormarknaden. Pasta med nåt. Ädelostsås kanske. Jo, så blir det.

pasta tagliatelle. Lyx


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/06/kallt-golv-och-lyx/

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.