Kattvideo att fördriva tiden med!

En sak jag brukar ägna mig åt de där ensamma dagarna när jag har för ont för att egentligen göra något vettigt alls är att kolla på en och annan rolig kattvideo. I går hittade jag en sida som jag tror är relativt ny, Aaron’s Animals, och han hade några roliga grejer på Youtube. Först kollade jag på den här, och fnissade över den söta katten. Men det är ju inte riktigt på riktigt…

Hans korta filmsnuttar rekommenderas om man är lite löjlig som jag, eller har för mycket fritid. Det är en film där ett Facebook-konto hackas som fick mig att skratta högt, men det finns sånt som är lite löjligt också. Det lär komma fler saker att se, för jag antar att det laddas upp fler roliga eller söta videor per minut än vad jag hinner se…

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/06/kattvideo-att-fordriva-tiden-med/

2 kommentarer

    • Farsanjuni 28, 2015 kl. 21:06
    • Svara

    Katt i hink!

    1. Haha, japp!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.