Koll av rullstolen

Det var ju en arbetsterapeut hos mig i går morse för att kolla på rullstolen, och han höll med om att det skumpade som bara tusan när man körde upp och ner från en trottoar eller över en hög tröskel, och styrningen var heller inte något jag inbillat mig. Vi hade en liten intervju hemma hos mig innan vi gick ut och körde, och jag måste erkänna att jag blev lite paff när jag öppnade dörren för honom. Han var ung. Jag tycker ju att jag är ung, men han var verkligen ung i jämförelse. Sisådär nyligen utexaminerad, direkt från högskolan-ung. Han var väldigt proffsig och noggrann, och jag hoppas att det är han som ska vara med mig när vi kommer till hjälpmedelscentralen. I höst.

Jag fattar inte hur det inte kan vara ett tekniskt ärende som jag kunde ha skött direkt via hjälpmedelscentralen. Okej om rullstolen är av fel modell så att den inte klarar stadskörning, men det är ju det jag behöver den till och det var det vi utgick ifrån när vi provade ut den. Inte att rulla omkring i hemma, det finns ingen plats för sådant. Han sa också att det förmodligen kommer att dröja till hösten innan jag får en tid där, så det är bara att fortsätta väntandet.

Rullstol

Nu blir det färd mot lantstället igen, för det är ju midsommar snart. Vi ska frysa häcken av oss om vi är ute, och bo bland lister och överbelamrade bord i vår stuga. Det tar lite tid att få bort allt sånt där, jag räknar inte med att det blir färdigt snart. Finns saker från förra året och året dessförinnan som också ligger där. Men stugan håller ihop ett tag till, det är väl det som räknas.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/06/koll-av-rullstolen/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.