Liten shoppingtur med R

I dag åkte jag och R till stan som ligger närmast lantstället för en liten shoppingtur. Han skulle byta ett par byxor han fått, och jag skulle köpa leggings och eventuellt något mer om jag hittade. Vi är ju vana vid att affärerna öppnar klockan tio på helgerna, men ack så fel det var här. Klockan var 12 innan vi fick komma in, så vi kände oss tvungna att fika i trekvart innan. Åt en förbannat god muffins på Espresso house, medan ugglan mittemot stirrade stelt på mig.

Uggla på tapet på Espresso House. Mysig shoppingtur.

Hade 1500 spänn på ett presentkort på H&M, men har inte sett något som ens närmar sig snyggt i årets kollektion. Grundutbudet av linnen, t-shirts och sånt är ändå bra, så det blev tre såna i olika färger, tre par leggings och tre trosor. Jag tror att jag kom undan med det för ungefär 400 spänn, vilket får anses bra. Klänningar, tunikor eller skjortor och blusar var dock under all kritik, jag fattar inte hur de lyckas sälja något så hemskt fult. R hittade det han skulle byta till, och sen hade han lite tråk-ärenden.

Regnbyxor, sportkläder, kängor. Hemskt fult, och tråkigt att följa med och kolla på. För att uppväga det tråkiga gick vi in i en djuraffär och glodde på en av de sötaste kaniner jag någonsin sett. Insåg förresten att jag måste köpa ett par nya gympadojor väldigt snart, för det par jag alltsom oftast går runt med är redan ihoplimmade en gång, och börjar ge upp på ett annat ställe.

Fick dem av Rs mamma för ett par år sedan, hon kunde inte ha dem själv längre (vi har samma storlek och jag har fått många par snygga skor när hon har rensat!), och jag har bott i dem sommartid när jag inte har sandaletter. Det brukar vara omöjligt att hitta gympaskor som ser ut som jag vill (helt vita eller helt svarta), så jag får nog påbörja det projektet snart. Det var i alla fall en trevlig utflykt, fram tills dess att R skulle in på Byggmax. Jag stannade i bilen, men i övrigt var det en trevlig dag och shoppingtur!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/06/liten-shoppingtur-med-r/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.