Snabb handläggning och packning

Fick samtal från min handläggare på Försäkringskassan i dag, samma som ringde och ville att jag skulle skicka in en ny ansökan för några veckor sedan. Det gick fort för det att hamna på hennes bord, och nu ville hon boka in en tid för intervju om ungefär en månad. Mitt i sommaren. Hellre det än efter, jag hade trott att det skulle ta längre tid. Nu saknas det ju ett läkarintyg, men det pratade jag ju med min husläkare förra gången jag var där. Ska dit om en vecka, och förhoppningsvis hinner det bli färdigt då. Om inte, så ska det väl inte ta så länge till. Då jävlar.

I dag har jag rotat fram sommarkläder ur garderoberna och packat väskan. I kväll åker vi till lantstället, det är ju badpremiär i morgon! Vi har ganska mycket packning med oss, halva bohaget känns det som, för R tänker utgå därifrån till jobbet. Ett par blommor som dör på ett par dagar utan vatten, mat, rullstol, några skor, lite mediciner i reserv och så en katt såklart.

Min svarta katt Bacon fyller år! Grattis! Katten ingår i packning till lantstället!

Förra året åkte vi dit med två katter och kom hem med en, det var väldigt sorgligt, och jag hoppas att luddskallen följer med hem, frisk och glad, när sommaren är över. I morgon är det förresten den bortgångnes födelsedag. Men det blir en bra helg, och även om R har massor att göra hela tiden kanske jag lyckad roa mig på egen hand. Det är så mycket enklare på sommaren, än när det är 5 grader, regn och storm… Först väntar bilfärden ner, det blir inte kul. Håll tummarna.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/06/snabb-handlaggning-och-packning/

2 kommentarer

1 ping

  • Ainajuni 5, 2015 kl. 23:20
  • Svara

  Hej Klara!

  Så glad jag blir att höra att f-kassan har hört av sig – vi håller alla tassar och tummar!
  Vill bara önska dig en skööön vistelse i stugan. Hoppas bilresan går lite bättre än du fruktar…
  Så söt han är, Bacon! Ser ut som: Matte, du looovar väl att ta med mig? OBS Försök inte kånka grejor nu, i ivern…..
  Vi är ute på ”smultronstället” (Sörmland) nu och har njutit av vädret i dag. I motsats till er tomt nära vatten, är det här en skogstomt men det finns gångstig ner till lilla sjön för den som känner sig manad. Gosi njuter i fulla drag! I dag kom dotter och barnbarn och voffsen Ludde – liiiite smolk i bägaren för Gosi, men det kan inte hjälpas. Men de ryker inte ihop (peppar, peppar) 🙂
  Varma hälsningar, hoppas du får det skönt ”ute i spenaten”.
  Aina och Gosi

  1. Tack Aina! Jag blev glatt överraskad eftersom det är mitt i semestertider när vi ska träffas! Jag har inte burit något och bilresan gick ganska bra, men nu är det sängen som gäller. Det brukar vara jobbigt dagen efter, men nu är vi här mer än bara en helg och då hinner jag njuta. Vi hålls också i Sörmland, ett riktigt paradis!

   Bacon protesterade lite mot att behöva åka bil, men nu när vi är framme är allt bra. I morgon får han gå ut för första gången sedan i höstas, så han kommer ha fullt upp! Hoppas ni har en trevlig helg! 🙂

  • Året som gått, 2015 -mars 31, 2016 kl. 12:03

  […] Min elektriska rulle behövde service för den drog snett. Packade väskan och flyttade till Rs sommarstuga över sommaren. Första doppet skedde enligt tradition, och jag bakade kakor i mängd. Njöt av att […]

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.