Sommarens planer

I går var det en förjävligt lång och tråkig dag. Jag var helt paj efter min och Rs tur till stan dagen dessförinnan, så mellan elva på förmiddagen och sju på kvällen spenderade jag den mesta av tiden i soffan. Det var alldeles för kallt för att ens vara ute, runt 14 grader och kraftig blåst. Brrr. Vad det är härligt med sommar…!

R kom hem sent, vi åt middag vid åtta, och sen gick han ut och snickrade ihop ett trappsteg så att det ska bli lättare för mig att komma in och ut ur huset. Det ska inte vara så att man låter bli att gå ut genom dörren bara för att det är för långt ner tilll marken, men så har det varit. Har mycket hellre tagit balkongdörren ut tidigare, för där finns det trappsteg. Jag fick inte vara med och spika, för då finns det en risk för att det blir så här. Det var en träbit, den sprack och gick mitt itu…

Trä med spik. Skulle snicka lite. Sommarens planer

Det hade inte gjort något om det hade dröjt ett tag till, för det ser ut som om resten av juni också ska vara kall och jävlig. Jag ska hem till stan i morgon eller så, och hoppas att det inte är lika illa där. Det ser en aning bättre ut där, men inte så att man vill softa i en park med picknick direkt. Det kommer lite meddelanden om sommarens planer och folk som vill ses till höger och vänster, men jag kan inte planera längre än några dagar framåt. Jag vet inte var jag kommer att befinna mig, och jag vet inte när R är ledig. Vi ska dessutom göra lite saker när han är ledig och inte har annat inplanerat, och det vet jag heller inget om.

Dessutom vill jag gärna gå på några konserter i sommar, men exakt när de är har jag inte koll på. Det känns nästan lite stressigt att folk bjuder in mig på det ena efter det andra och undrar när jag kan göra ditten eller datten, för jag har ingen aning. Jag kan inte säga varken ja eller nej, och när jag väl vill och kan är jag ganska långt bort. Ses mycket hellre i stan än här på lantstället när jag ändå inte orkar prata eller vara med någon i mer än ett par timmar åt gången, och det ska lagas mat och ätas och diverse annat som också tar kål på mig. Nåväl. Det är egentligen inte mitt problem.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/06/sommarens-planer/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.