Sommarväder och arga gäster

I går var det helt underbart härligt sommarväder. Vi hade tänkt ta oss ut till Gröna Lund för att kolla på Billy Idol, men det var helt enkelt för fint väder. Det betyder mängder med folk på Grönan, och även om Idol drar mycket folk så skulle det vara en hel del tivolibesökare där som bara var på tivoli. Jag skulle inte kunna ta rullen om jag hade tänkt se något, så vi skippade det och njöt av sommarvärmen på lantstället.

Började med att gå ner till badberget, och både jag, R och hunden doppade sig! Det var kallt, nästan så att det var för kallt till och med för mig, men samtidigt helt underbart. R var ju inte lika förtjust, han muttrar och försöker komma undan när jag föreslår att vi ska bada, men samtidigt han har lovat att följa med när jag vill göra det. Det finns en liten flytbrygga vid badberget, men den har inte kommit upp i år ännu, och jag kan knappt ta mig upp själv. Han får helt enkelt hjälpa till att lyfta upp mig, för det är åtminstone knähögt när man kliver i från klippan.

Hund badar utomhus. Första badet för oss! Sommarväder.

Efter det hade han en massa snickrande och målande att göra, själv gjorde jag i stort sett ingenting. Jo, upptäckte att vi inte bara har ett bålgetingbo i taket, utan även ett humlebo i väggen. De blev skitsura och surrade så starkt de bara kunde när jag satte min solstol bredvid den där väggen. Lite elakt, jag bor ju där lika mycket som de gör, och jag har inte gjort några försök att skrämma bort humlorna. De är faktiskt bra att ha i en trädgård, och det krävs en hel del för att reta upp dem. Avslutade kvällen med att få en bit paj av ”svärisarna”, och somnade med kliande ögon och rinnande näsa. Men jag älskar sommarväder!


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/06/sommarvader-och-arga-gaster/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: