Spöregn, mör och glömsk

Jag vaknade av spöregn. Vilken härlig dag jag har framför mig då! I går var jag på en grundlig genomgång och behandling hos Dr. Feelgood, så jag är riktigt mör i dag. Som om inte det räckte, så åkte jag med R till lantstället i den skumpigaste bilen på jorden, sen var jag helt slut. Det blir alltså absolut ingenting gjort för min del i dag, och det är jag nöjd med.

Hade egentligen tänkt baka något, för det brukar jag oftast göra till helgen, men det glömmer vi i dag. Det får jag göra i morgon i stället, om jag inte mirakulöst nog får en massa energi i eftermiddag. Tror ni att jag kom ihåg att ta med målargrejerna då? Nej, självfallet inte. Har glömt dem precis varenda gång, och det är lite synd för jag har verkligen lust att måla något. Blargh.

Set med akvarellfärg. Ska måla! Spöregn.

Men vad fasen, när jag började skriva det här var det fortfarande spöregn ute, och nu lyser solen. Hmm, det är blå himmel en bit bort, men det är fortfarande extremt mörka moln här i krokarna. Hoppas att de blåser bort fort så att jag kan sitte ute i eftermiddag. Vad händer hos dig i dag, något roligare än hos mig?

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/06/sporegn-mor-och-glomsk/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: