Åker västerut

Vi rullar västerut! Lättade någon gång på förmiddagen, och efter en snabb tur på Bilbuttericks för att köpa allt man kan tänkas behöva vid eventuella katastrofer, så kom vi iväg. Efter en halvtimme tyckte vi att vi behövde en glass, så det inhandlades på macken när däcken kollades på luft. Sen bar det av på riktigt.

Första anhalten på resan var Ljungsbro – när man är på road trip får man äta vad man vill, och för er som inte vet vad det enda man gör i Ljungsbro är (förutom att gå på golfbollsmuseum), så kan jag meddela att Cloetta har fabriksförsäljning av en hel massa godsaker där. Hoppas att det inte smälter i en stekhet husvagn på vägen bara…

Smält choklad

R besökte något som hette Museihuset däromkring, jag höll mig undan. Motorer, båtar, prylar – nej tack. Det gick ganska fort, så nu är vi på väg västerut igen. Hade trott att vi skulle komma betydligt längre vid den här tiden i dag, men det är alltid en massa extra på vägen när R är med. ”Åh, en liten väg, den tar vi!” ”Åh, vad kan man se där?” Nu har jag i alla fall sagt till honom att vi måste åka på de stora vägarna för att komma fram någon gång, för i den här farten är vi inte ens framme i Dalsland förrän i morgon kväll.

Tror att vi kör så långt vi (jag) orkar i kväll, sen blir det käk och vila. En väldigt händelselös dag för min egen del, men jag ser inte resan som målet när det är någonstans där jag redan åkt en massa gånger. I morgon kan det börja hända lite kul!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/07/aker-vasterut/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.