Bad och jordgubbar

I förmiddags sköljde jag bort all irritation och besvikelse med ett bad. Både hunden och ”svärmor” följde med till den lilla stranden, och det var stor skillnad i temperatur jämfört med förra gången! Det har ju varit oerhört varmt ett par dagar, och ytvattnet har blåst åt rätt håll. Härligt! Hunden är alltid pigg på att bada, men simma är inte lika roligt. Hon vill ha fast mark under tassarna, och det vill ju faktiskt jag också. Inte så konstigt. Vi lockade ut henne en bit så det i alla fall blev några simtag, men det första hon gjorde när hon kommit upp var att rulla sig i sanden. Bara att hoppa i igen! Det är så långgrunt att man får gå en bra bit för att kunna doppa sig.

Sen slappade jag i solen ett tag, missade det andra viktiga samtalet på två dagar (jag som alltid är i närheten av telefonen), och försökte lirka ur Rs gamla telefon ur ett superkraschsäkert skal. Det tog så lång tid att det faktiskt är värt att nämnas som en aktivitet i dag… Glömde målargrejerna hemma i stan ytterligare en gång, men den här gången hade jag helt andra saker i huvudet än att åka till landet – det var ju mötet som upptog all hjärnverksamhet. Synd, för jag fick en bytta jordgubbar av ”svärmor” som var som de finaste jordgubbar man bara ser på bild.
Nyplockade jordgubbar och ett smultron

Det där röda är ett smultron, det var så stort och fint att det följde med. Jag får plocka ur några jordgubbar och föreviga med ett foto sen. Det har i alla fall blåst så pass mycket i dag, att det har gått att vara ute en större del av dagen utan att smälla av. Så var det inte i går. Dessutom hade Rs bil ingen fungerande AC i går, men det fixade han på kvällen. Vad händer i kväll? Kanske en kort promenad. Kanske ett kvällsdopp. Kanske inget alls – jag är nöjd med vilket som.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/07/bad-och-jordgubbar-2/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: