Båttur i kvällssolen

Det blev inte några blåbär i går, däremot blev det en himla mysig liten båttur med en gammal träsnipa på det spegelblanka vattnet! Det blev en riktigt fin kväll, och vi tog en sväng runt ett par holmar ute i vattnet för att provåka båten. Väldigt trevligt, det liksom kändes att det äntligen var sommar.

Båttur i kvällssolen

Ett par av de små holmarna och de få träd som finns på dem där ute är helt kritvita när kvällssolen ligger på, träden är döda. Allting är helt enkelt täckt med fågelbajs, och det har haft ihjäl växtligheten. Holmarna är överbelamrade med skarvar (fåglarna, alltså), och det är de som är skyldiga. Det ser visserligen spektakulärt ut från håll, men när man kommer lite närmare känner man lukten. Inte lika intressant. Mycket mysig båttur, hur som helst. Inget skumpande och ryckande, utan bara puttra framåt i sakta mak.

Det är lite blahaväder i dag, men jag ska försöka knuffa med R ut till skogen för att se om det finns några blåbär, och så var det något mer som jag redan har glömt. Det är bara tio minuter sedan vi pratade om vad vi skulle göra i dag, men tydligen saknas det minne på min hårddisk. Vad händer hos dig i dag?


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/07/battur-i-kvallssolen/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: