Bortskämd!

Jag har blivit bortskämd med middag två dagar i rad hos ”svärisarna”. Och inte bara jag, min katt har också fått sin beskärda del av favoritmaten – räkor. Jag har inte haft så mycket ork över till att laga någon riktig mat, så det har varit skönt att slippa. R gjorde i ordning lite saker innan han åkte, så jag har egentligen inte behövt göra mer än att föra gaffeln till munnen. Avancerat. Dessutom får jag skjuts ända hem till stan i dag, eftersom ”svärfar” hade ett ärende där.

Min svarta katt stjäl räkor

Orken börjar ju komma tillbaka, så jag kan ju faktiskt göra de där sakerna själv, men just nu har det nog varit bra att spara på krafterna och ägna dem åt att piggna till. För det har jag gjort, jag ser inte längre helt hålögd eller halvdöd ut. Armen funkar dåligt och ryggskottet (och allt annat) gör ont, men jag orkar vara vaken hela dagen och orkar vara social. Tur det, för det är en konsert jag gärna vill se i kväll, och förhoppningsvis ordnar det sig så att jag har finfint sällskap dit. Ensam går jag inte.

Nu ska jag hiva i mig lite kaffe och frukt till frulle, sen ska jag packa ihop några saker jag behöver med mig hem. Medicinbox, nycklar, pillerburkar, ortoser och sånt. Äta piller. Magen är inte riktigt som den ska efter sjukhusvistelsen, och framför allt inte efter tre omgångar kontrastvätska. Urghh, man kan säga att det rensade systemet ganska bra, men det är nog om det. I dag blir en bra dag.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/07/bortskamd/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: