Fika med R

Det blev inte något vidare värst bra väder i dag, så jag och R tog en tripp in till den lilla Köpingen som ligger närmast lantstället för att fika eller äta en glass någonstans, och så hade vi lite ärenden. Vi passerade det här stället som enligt skyltfönstret erbjuder ”En skön mix av mat, dryck och människor”, men det gällde tydligen inte oss. De verkade ha klappat igen över sommaren. Väldigt märkligt att så många restauranger och caféer helt stänger här på sommaren, det borde ju vara tvärtom.

Vi tog det alltid trevliga Espresso House i stället. De har helt fantastiska muffins där, min favorit är en morotsmuffins med kardemumma. Delikat. Den är så god så att jag aldrig vågar prova någon av de andra, trots att de också ser helt fantastiska ut. Hallon och vit choklad, äpple och kola… Mmm! Efter den härliga kaloribomben blev det några ärenden, R behövde en ny plånbok och lite andra små pryttlar, en sväng till apoteket, och så återvinningsstationen. Roligt och glamouröst som sjutton.

Det var ändå en mysig och lagom lång dag, trevligt att sitta och fika och glo lite på folk efter isoleringen på landet. R verkar ha glömt bort att det är han som är matlagningsansvarig på helgerna (om han ens vet vad det är för dag eller om det inte gäller på semestern), så nu ska jag köra igång med den ack så lyxiga söndagmiddagen bestående av pasta och köttbullar.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/07/fika-med-r/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.