Gömd biograf

Åkte till en mycket märklig biograf i går. Den var liksom i någon slags blandning av handelsområde och industriområde, och i samma lokal, på samma plan, fanns ett par affärer som sålde kakel, kaminer och glas. Man trodde att man kommit helt fel när man gick in där, för det var inte ett spår av själva biografen innan man kommit in en bit i byggnaden. Det var ändå fullt med folk och många kids som hängde utanför och tjuvrökte en söndagkväll, men det kanske inte finns så många ställen för ungdomar att hänga på. Som vanligt, i små köpingar och orter.

Vi såg ”Ted 2” med Seth MacFarlane. Inte alls lika bra som ettan, men det hade vi nästan räknat med. Fick fribiljetter för ett tag sedan efter att jag var med i någon undersökning, så det blev ju billigt. Och vi fick något att göra en stund, i regnovädret. Helt sjukt vad kallt och jävligt det har varit, men det kan ju bli bra för mig och R om vi ska åka iväg några dagar. Jag skulle tro, eller hoppas, att pöbeln inte lämnar husvagnen i det här vädret, men att sakerna man vill besöka eller se ändå håller öppet.

Öppettider. "Rolig" skylt på en butik, men skylten är egentligen helt idiotisk. Om ett besök på en biograf och sommarens planer.

Det är lite si och så med öppettider på sommaren, och hemsidor med sådan information tillhörande olika museer eller ställen uppdateras inte alltid i tid, om ens alls. Vi vet inte riktigt vad vi vill se på vägen eftersom jag inte har någon aning om vad som erbjuds, men jag ska kolla lite i dag efter vad jag kan tänkas orka göra senare i veckan, med ganska många timmars bilåkande i ryggen.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/07/gomd-biograf/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: