Jämngrått och teddybjörn

I går sa väderleksprognosen klart och tydligt att det skulle vara mellan 20 och 22 grader här på lantstället, men en stor härlig sol över hela området och bara lite molntussar här och var. Jag vet inte om de hämtade prognosen ifrån Bryssel, Teneriffa eller någon annanstans, men inte sjutton hade den något att göra med hur vädret faktiskt var här. Det regnade och var helt jämngrått ute när jag klev upp, och efter lunch kom det en helt gigantisk skur som smattrade riktigt hårt på taket.

Efter skuren var det fortfarande helt jämngrått, inte ens en skärva av blå himmel i sikte någonstans, men väderleksprognosen (som blivit uppdaterad) sa fortfarande att det var varmt och väldigt soligt. Mest klart och 0% risk för regn, för att vara exakt. Först framåt kvällen började det klarna upp och bli fint, men det var inte särskilt varmt.

Hade planerat att hänga en stund vid badberget med R i går, men det gick ju inte något vidare. Det var faktiskt inte ett dugg kul att vara ute. Prognosen för i dag är aningen sämre än vad den var för i går, men vädret är betydligt bättre. Planer? Inga än så länge. Är ganska sugen på att få kakrevansch – att göra goda kakor i stället för smörkrisp med sylt – men jag vet inte riktigt vad R har för planer ännu. Det vet han knappt själv.

Regnig midsommar. Jämngrått med en skur.

Skulle vilja gå på bio snart förresten. Fick fribiljetter efter att jag deltagit i en undersökning nyligen, och det är ju ingen idé att spara på dem så länge – särskilt inte när det faktiskt finns en film jag vill se. ”Ted 2”, av och med Seth MacFarlane. Karln är ett geni, och även om det är långt ifrån alla som förstår sig på alla kängor och sarkasmen i hans humor, så skäms jag inte för att gå och se en film om en teddybjörn. Visserligen en svärande, supande och knarkande teddybjörn, men ändå. Det kanske går att ordna i dag!


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/07/jamngratt-och-teddybjorn/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: