Lånat husvagn!

Dags att åka iväg ett par dagar! Har lånat en husvagn, och ägnade gårdagen åt att fixa ihop lite kläder, mat och annat som kan vara bra att ha med sig på vägen. Ska bygga upp sängen med extra madrasser och kuddar så att den är så nära det jag brukar ha som möjligt, och tar min tempurkudde med mig också. Det kommer säkert att bli ganska jobbigt ändå, men på så sätt blir det i alla fall betydligt enklare än att sova på hotell.

Husvagn

Vad vi ska göra och var vi ska åka? Tja, västerut, norrut. Oklart. Min laptop jag har på lantstället börjar ge upp, så jag har inte orkat sitta och leta så mycket efter sevärdheter, men vi tar det lite som det kommer. Har kollat lite på vad Tripadvisor och länen själva säger att de erbjuder, men det är inte mycket som lockar. Akvedukter, friluftsmuseum eller hemslöjdsmuseum känns inte som något jag vill se, men mentalvårdsmuseet i Säter låter lite roligt. Och kanske björnparken i Orsa eller Storsjön i Jämtland.

Helt klart är i alla fall att jag och R har väldigt olika saker på våra listor, och det enda vi båda hade på listorna var mentalvårdsmuseet. Hmm. Jag hoppas att vi är överens om att själva åkandet inte är poängen, utan att se ställena vi besöker. Kanske svänger av in till Norge en sväng också, vem vet. Vi tar det som det kommer, utan att behöva passa någon tid eller anpassa oss efter vädret. Men bikinin ska med, om det är varmt någonstans på vägen. Nu, lite mer kaffe och dubbelchecka att allt är med, sen drar vi. Tjoho!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/07/lanat-husvagn/

1 ping

  1. […] Gröna Lund, njöt av en härlig båttur och plockade en hel massa blåbär. Lånade svärisarnas husvagn och åkte på en liten roadtrip med R – det fungerade utmärkt att sova  […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.