Mör!

Ja, jag är mör som fasen! Kroppen har sparkat bakut efter de senaste dagarnas aktiviteter, och jag har ont på fler ställen än vanligt. I går firade vi en födelsedag i familjen med en båttur i skärgården och god mat, det var väldigt mysigt. Började med ett glas bubbel ute i det gröna, och fick ett väldigt varmt mottagande av min systerdotter. Det bjöds på delikat fisk och skaldjur ombord, och det var knappt en människa där. Märkligt, det var en stor båt och mängder med turister och infödingar i området, men samtidigt ganska skönt.

Båt, skepp

Det var en helt lagom lång tur på tre timmar, och väldigt mycket gos. R var också ganska mör efter att ha kommit hem väldigt sent i natt, eller kanske i morse, och det i kombination med ett par glas bubbel och lite annat gjorde honom inte särskilt pigg. Vi åkte direkt hem efteråt, och jag kunde knappt gå. Det brukar gå långsamt, men i går gick det oerhört långsamt. Helt mör, och orkade inte något mer resten av kvällen.

Nu är jag i alla fall ledig från läkarbesök och sånt ett tag framöver, och det ska bli skönt att få hänga själv med R. Vi ses knappt, känns det som, i alla fall inte bara han och jag. Hoppas att vi kan hitta på en massa roliga saker nu när han är lite ledig också – utifrån vad jag orkar med, vilket just i dag är ingenting…


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/07/mor/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: