Myggbiten och blåslagen

Jag ser helknäpp ut. Har blivit myggbiten på kinden, hakan och i nacken, och det har blivit ganska stora knölar av det. Är tydligen väldigt känslig mot att bli myggbiten eller mot att andra flygtyg äter på mig, så det blir oftast väldiga bulor. Knallröda.

Inte nog med det, jag har även blåmärken på hela buken. Fick med mig sprutor med blodförtunnande medel som man brukar få efter en operation, i samband med min sjukhusvistelse för ett par veckor sedan. 14 Fragminsprutor som man tar i magen eller på låren, och därmed även 14 blåmärken.

Har fortfarande ett par sprutor kvar, men jag ser ganska lustig ut även på magen. Nu har det ju inte varit badväder så det är ingen som ser, men tänk er blåmärken stora som femkronor i en rad. Det är sommarens hetaste look, helt klart.

R jobbar lite i dag, trots semester. Han missade ju en hel del jobb när jag var sjuk, så han ska försöka komma ikapp litegrann medan det är lugnt och skönt där – så gott som alla har semester. Det sägs finnas mängder med blåbär i skogen, så jag hoppas att han orkar ta sig ut och kolla och kanske plocka lite när han kommer hem, när nu det blir. Det kan nog bli en bra dag i dag!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/07/myggbiten-och-blaslagen/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.