Nya tatueringar!

I helgen när jag var på kalas hos mina föräldrar, så blev jag och R tatuerade av min systerdotter. Hon hade valt ut ett par tatueringar som hon tyckte passade oss alldeles utmärkt, och jag fick en liten röd arg uggla. Det var sådana man fäster enkelt genom att trycka ett blött papper mot dem på armen.

Hon kommer ihåg allt jag säger om vad jag tycker om, så det var nog ganska lätt att välja tatuering till mig. R är lite svårare, men han fick en typisk killtatuering, enligt min systerdotter. Yxa, sköld och hjälm – lite tuffare än en söt fågel.

Själv hade hon två tatueringar, en orm och en flygfisk på vardera armen. Kom att tänka på senast jag hade en sådan tatuering, då var det R som tatuerade mig med en tatuering från omslaget till ett bubbelgum. Det var ett hjärta, och han såg till att föreviga sig själv i det.

Den här ugglan verkar sitta kvar ganska bra, den överlevde en dusch utan några problem, och min systerdotter nämnde att man kan behöva skrubba bort dem… Hellre en uggla på armen än en i skogen, eller?

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/07/nya-tatueringar/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.