Sjukhusselfie

Man kan inte ta en sjukhusselfie om man är sjuk på riktigt eller mår väldigt dåligt. När jag kom in på akuten sa en av sköterskorna att det var ganska enkelt att avgöra i vilken ordning patienterna skulle tas – de som orkade sitta och lösa korsordstidningar eller pilla med mobilerna och i vissa fall även fota selfies, de var egentligen inte fall för akuten. Trist för dem att de får vänta, men smärta är sällan allvarligt. Möjligen läskigt. Kanske man kan få lite tröst eller uppmärksamhet medan man sitter på akuten och väntar, med en sjukhusselfie? De ger så gott som full pott på listan över vilka selfies som är coolast. Min selfie är ifrån dag 4 på avdelningen, jag har en fuktig handduk att kyla ner febern med, och en spypåse som hatt. Man har inte så roligt när man ligger i en säng utan underhållning i flera dagar…Sjukhusselfie, selfie på sjukhuset Den där påsen spydde jag förresten i en stund efter att bilden togs, sen fick den inte agera hatt längre. Tänkte bara om ni ville veta det också, eller inte. De tvingade i mig en deciliter av den vidrigaste medicin av alla vidriga mediciner du kan tänka dig; tjock, trögflytande kontrastvätska. Att jag lyckades ha den i magen så pass länge att lite av den tog sig hela vägen till slutet var ett mirakel, för det smakade verkligen vidrigt. Har fortfarande den där beska eftersmaken i munnen, trots att jag nu både får äta och dricka. Jag kan meddela att jag inte såg så cool ut när jag mådde som sämst i går, men det glöms snart bort eftersom det inte är förevigat, och i morgon är en ny dag.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/07/sjukhusselfie/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: