Ska fira en bil!

I dag lämnar vi grönsakslandet en stund och åker hem till mina föräldrar. Det ska firas en jämn födelsedag, men det är ingen person som fyller år utan en gammal bil. Det är betydligt enklare att fixa en present till en bil än till någon som fyller år och redan har allt! Har man något att fira så ska man göra det också. Det ska vara lite öppet hus och buffé och så, och jag kommer säkert att träffa en del människor som jag inte har sett på minst 20 år. Alla känner apan, men apan känner ingen. Typ.

Tecknad apa. Ska fira en bil som fyller jämnt.

Vi åker i samlad trupp, och jag ska försöka sova lite i bilen. Det har inte blivit helt perfekt sömn de senaste två nätterna – matkoma är inte att rekommendera när man ska sova. Inte heller är några glas bubbel det allra bästa för en god natts sömn, men det har varit himla trevligt. Synd bara på vädret, men med tanke på att det är tre veckor sedan det var fint och inte regnade stup i kvarten så kanske man inte kan förvänta sig så mycket heller. Frågan är om, och i så fall när, det blir varmt igen.

Jag tycker att det har känts som helg redan i minst två dagar, så jag får en riktig långhelg eftersom den faktiskt börjar nu. I morgon kommer jag att vara riktigt mör efter resan fram och tillbaka, så då tänker jag inte göra något mer än att kanske planera någon annan del av Rs semester. Tillsammans med honom, förslagsvis. Men nu: Frukost, piller, dusch!


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/07/ska-fira-en-bil/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: