Slut telefontider

Urgh, så irriterande. Både i fredags och i morse när jag ringde till sjukhuset där jag opererade mig för ett par månader sedan har jag mötts av ett meddelande som säger att alla telefontider för tidsbokning är slut för dagen, och det är liksom inte så att jag har ringt särskilt lång tid efter att de har öppnat. Jag måste ju kontakta dem för ett återbesök eftersom jag fick en komplikation av operationen, dels för undersökning men även för att det ska föras in i min journal att det har hänt.

Ska prova igen i morgon, men det verkar vara ytterst låg aktivitet på just den mottagningen just nu. De utför planerade operationer och undersökningar, inte det som är akut. Som tur är ska jag ju till min husläkare på onsdag, och då ska jag be om att få göra lite prover för att se om jag har någon infektion kvar, eller om den har utplånats av antibiotikakuren.

Jag känner mig visserligen ganska okej, men inte riktigt som innan den slog till. Det är svårt att veta om febertopparna beror på det vanliga, EDS, eller om det är för att jag har något skit kvar i systemet. Har inte fått det där läkarutlåtandet jag bad om i maj heller, men med lite tur hinner han skriva klart det då också. Och förnya mediciner. Och kolla på vad som kan göras åt axeln, som är helt paj. Och så kanske jag borde köpa en trisslott. Hur kan det vara slut på telefontider redan en timme efter öppning, när tidsbokningen är öppen mellan 8 och 16? Bah, det är omöjligt att vara sjuk på sommaren…


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/07/slut-telefontider/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: