Sovplats på myrstråk

Nu bär det av igen, vi är i närheten av Karlstad. Vi kom äntligen fram dit i går kväll, och hann till och med besöka ett museum som var öppet på kvällen, sen åkte vi ut till spenaten och kvartade. R är inte på toppenhumör, så vi får se vad dagen bjuder på. Jag trodde att poängen med resan var att se Dalarna och Värmland, kanske med en tripp över till Norge en dag, men han hade tydligen andra planer. Fast han sa åt mig att bestämma, jag förstår mig tydligen inte på män. Nåja, vi får väl se hur det går. Hittade i alla fall en fin sovplats att stanna på för natten! Skog, vår sovplats på en roadtripDen enda nackdelen med nattens sovplats är att det var en motorväg för stora, långbenta röda myror precis vid bilen, så när vi packade oss iväg kröp de upp längs benen och följde med oss in. Urgh. Ett myrstråk som var mer som en motorväg för dem. Men jag har sovit riktigt bra. Det är klart att ryggen är paj efter allt åkande, men själva boendet fungerar alldeles utmärkt. Har nog aldrig riktigt varit i Karlstad förut, så vi ska ta en tur och gå och strosa lite i stan. Känna sig som en utböling på ett fik någonstans, kanske.

Måste studera kartan lite och fundera ut vad som blir nästa resmål, och hur vi ska ta oss dit. Säter och Orsa står på listan, i övrigt är det ganska blankt. Kanske Borlänge på väg upp. Vädret är ganska uselt, det har regnat hela natten men nu är det i alla fall uppehåll, och det ser ut som om det skulle eventuellt kunna klarna upp.. Alltid något!


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/07/sovplats-pa-myrstrak/

2 kommentarer

  1. Åh så mysigt!

    1. Ja, det var riktigt fint!

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.