Svälter på sjukhuset

Är kvar på sjukhuset. Buken är lika svullen och öm som tidigare, men det värsta i form av smärta börjar gå över. Fast jag får mer ont i ryggen av att ligga i den här sängjäveln hela dagarna. Inget har jag för att distrahera mig heller, ingen tv, radio eller internet. Telefonen kan jag använda, men sparsamt. En infart i armen gör att samma arm inte kan böjas hela vägen, och jag kommer inte åt att ladda den själv heller. Så här ser min utsikt ut, och gör förmodligen åtminstone en dag eller två till, i värsta fall uppåt fyra-fem dagar.droppställning på sjukhuset Kul va? Innehållet på droppställningen har varierat mellan en och fyra påsar med olika färg och form. Och jag har fastat i fyra dygn, så snart dör jag av hunger. Det är märkligt hur hunger, och mat som är så viktigt, helt bara ignoreras. Jag fattar väl att man måste fasta ett dygn innan en stor operation, men i fyra dygn för att de inte vet om de ska operera här på sjukhuset eller ej? Ugghhh. Lovar att jag hade varit piggare och gladare om jag fått en riktigt god baguette med tio sorters pålägg. Eller ens bara en torr brödkant…


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/07/svalter-pa-sjukhuset/

4 kommentarer

Gå direkt till kommentarformuläret

  • Farsan on juli 7, 2015 at 20:14
  • Svara

  Eller en toast Skagen?
  Håll ut!

  1. Har precis fått äta något vettigt – en macka! Godaste mackan på minst fyra dagar.

 1. Skönt att du fått äta, krya! <3

  1. Tack snälla!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: