Tid för semester

Nu är det nog officiellt helg, och semester för de flesta. Mig också, jag tror att jag behöver minst två månaders semester efter den senaste tidens pärs. R startar sin nu, och det blir nog fullt upp. Vi hade ju lite planer, men allt går att ändra. Är aningen spak för tillfället, men jag blir helt klart fortare frisk hemma. Bara en sån sak som lite frisk luft gör underverk när man känner sig lite klen. Fick sånt jäkla ryggskott efter den där hårda sängen, och mitt bäcken sitter fel, så jag ska försöka ta en så lång promenad som det bara går i kväll. Med jacka på.

Undrar hur många som inleder sin semester med ont i magen och oro inför vad som kan tänkas hända vad gäller relationer eller stressen över att faktiskt behöva umgås. Säkert sjukt många fler än vad som borde behöva göra det. Folk agerar i affekt i stället för att ta ett steg tillbaka och se logiskt på varje situation och tänka efter innan de åker på husvagnssemestern från helvetet. “Jag borde” eller “Det kanske blir bättre efteråt om jag gör det” är sällan bra argument för att göra något som man inte vill. Har någon någonsin blivit lyckligare av det? Inte jag i alla fall, men jag har inga krav på en perfekt semester. En picknick kan förgylla mycket, men kräver lite. Vad gör du på din semesterSemester, skymning över havet


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/07/tid-for-semester/

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.