Utvilad och redo för dag två!

Sådär ja, pigg och utvilad efter en underbart skön natt i sängen på årets turné. Eller ja, det var väl att överdriva lite, men det gick hyfsat med min extramadrass, specialkudde och uppbyggnad med kuddar för att få till rätt lutning. Tusen gånger bättre än när man slafar i bilen eller sover på ett halvdåligt hotell längs vägen, så det här blir nog bra. Dessutom fick jag mig en kopp riktigt bra kaffe utan att behöva åka iväg till något vettigt fik eller bensinmack, eller ens gå upp och klä på mig. Grymt.

Inredning i husvagn

I går kväll körde vi så långt vi orkade, och jag var bra hungrig. Käkade bara ett par mackor till lunch i Ljungsbro, och när jag fick med R på åka-så-långt-vi-kan-tänket senare på eftermiddagen så blev det inget mer stopp förrän vi var färdigåkta för dagen. Hade inte ens något att gnaga på i bilen, orutinerat.

Nu är vi i bilen igen, redo för dagens äventyr. Har den manuella rullstolen med mig in case of, eftersom vi inte har en bestämd rutt och eftersom vi inte har varit på de ställen vi tänkt åka till. Man vet aldrig när man inte kan gå ett enda steg till eller om man ska hasa runt någonstans i en halv evighet.

Då är det ett måste att få slippa gå, om man ska försöka orka vara lite normal eller trevlig, och se nya saker. Har förstått att det kan vara lite backigt på ett av resmålen vi ska försöka pricka in, då kommer R att få träna benen ordentligt när han knuffar upp mig.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/07/utvilad-och-redo-for-dag-tva/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.