Verkar bli en bra vecka!

Nästa vecka börjar se riktigt lovande ut! I dag skiner solen och det är redan varmt, så de där vita pinnarna jag går på har shorts på sig. Jag har badförbud igen, men det är inget som hindrar mig från att slöa i solen med en bok eller lite musik, och det är ungefär allt jag har planerat att göra i dag. R håller på med annat ett par dagar, så det är helt tyst och lugnt. Han har förberett allt vad gäller att ta fram mat och vad jag nu kan tänkas behöva. Han är bra, R, och förtjänar verkligen mer än någon annan att ha det kul på annat håll några dagar efter förra veckans pärs när han satt på sjukhuset hela dagarna.

Sol, solen

På tisdag vore det kul att gå och se Robert Plant spela med sitt senaste projekt på Gröna Lund, men det göra jag bara om jag kan hänga med någon som ska dit. Tänker inte utsätta mig för att göra det själv, även om det är en sån där grej som verkligen lockar. Det lär vara knökfullt med folk, och utan köttsköld vet jag inte om det går.

På onsdag har jag lite vanliga tråkiga ärenden, och på torsdag blir det en skärgårdstur med familjen för att fira en födelsedag, och efter det är resten av nästa vecka och även hela sommaren ett tomt blad. Tabula rasa. Nu ska jag försöka leta fram den tjockaste dynan till positionsstolen som R har plockat undan och gömt någonstans vid den senaste städningen, au reviour för tillfället.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/07/verkar-bli-en-bra-vecka/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: