Besök av systerdotter i dag!

Det skulle bli fint väder sa de, men icke. Det spöregnar och åskar, och det finns inte en enda blå skärva på himlen. Lite trist, för i går sa väderprognosen att det skulle bli finfint väder, så min systerdotter kommer och hälsar på i dag. Vi har massor av lek att utföra, men vi får helt enkelt hålla oss inomhus. Det verkar som om det ska klarna upp i eftermiddag, i alla fall. Det händer lite grejer i hamnen nere i närmsta orten på onsdagskvällar, så vi får se om det skulle kunna vara ett alternativ.

Måste ladda upp med en mängd piller och dylikt, jag känner mig inte helt hundra. Hängig, tröttare än vanligt. Undrar verkligen om den där infektionen är helt borta, för jag har feber till och från så gott som varje dag och så är det ett par andra saker som skulle kunna vara tecken på infektion.

Visserligen har jag feber nästan varje dag ändå, men inte riktigt så här ofta. Ska försöka boka in en tid för provtagning nästa vecka när jag är tillbaka i stan, för det kan ju inte vara nyttigt om det är så att den finns kvar. En vecka efter avslutad antibiotikakur var den ju kvar, så jag är lite misstänksam.

Men det blir sen. Nu ska jag som sagt ladda upp för lek och hoppas att himlen spricker upp snart så att vi kan vara ute lite grann och slippa sitta inomhus – jag tänkte försöka låna det lilla barnet till att hjälpa mig plocka lite bär också.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/08/besok-av-systerdotter-i-dag/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.