Dags att spela mer

Det blev en riktigt kreativ helg! Hela lördagen hade jag massor med olika projekt på gång; letade lite namn och blev lite nostalgisk när jag gick igenom en gammal matrikel från KMH, bakade ett nytt gäng kakor eftersom Hollywood käkade upp alla när han var här (och R vill ha några när han kommer hem!), organiserade lite i lådor och skåp, och spelade. Hade verkligen, verkligen lust att spela, och ni som känner mig vet att man gör det man har lust med. Om man kan.

Saxofon, svartvit bild. Vill spela mer.

Jag måste verkligen komma ut och spela lite för att må bra. Ibland får man de bästa idéerna från det mest basala och kanske barnsliga, men anledningen till att de är grundläggande är väl att de faktiskt fungerar. Så jag tänker högaktningsfullt skita fullständigt i hur trasiga mina leder är och spela mer. Se om det funkar så att jag kan komma ut och spela lite, även om det bara är att sitta i en blåssektion under tre låtar någonstans vore en tusenfaldig förbättring. Ska köra på ett tag när jag är hemma i stan efter sommaren och se hur länge och vad som fungerar. Tid har jag ju gott om…


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/08/dags-att-spela-mer/

2 kommentarer

    • Farsan on augusti 23, 2015 at 19:53
    • Svara

    Det bästa jag läst på länge!

    1. Jag lovar att säga till om det blir några gig i höst! 😀

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.