Dyna och kramp

I går morse blev det en tidig morgon. Har en förmåga att vrida lite på dygnet när jag inte har något eller någon att rätta mig efter… Min arbetsterapeut kom på hembesök klockan nio, och eftersom jag inte visste om han ville att vi skulle ta oss ut och provköra den nya kudden till elrullstolen så laddade jag upp tidigt med varm dusch, piller och en balja java. Det är en luftfylld kudde, och det hela verkade ganska smidigt och enkelt att justera och ändra utefter underlaget jag kör på. Det följde med en pump också, bra.

Boll, balansboll. Pump medföljer, så nu har jag en extra till min dyna.

Det följer visserligen med en pump till varenda balansboll jag har köpt i hela mitt liv också, så i en låda någonstans har jag säkert fyra-fem pumpar. Det har ju hänt att min kära före detta luddskalle har råkat perforera ett par av de där bollarna genom åren. Resten av dagen gick jävligt fort. Hade tydligen så mycket att göra att jag inte hann träna, men jag fattar inte riktigt vad all tid gick till. Eller jo, jag hade sån jäkla kramp i benet, ända från foten och upp på baksidan av benet till höften. Sendrag deluxe, den hindrade mig från att göra mer  än att ligga och vrida mig i plågor någon timme innan jag kunde sitta på schäslongdelen av soffan igen. Mysigt.

Har ju blivit nekad kramplösande av mina förra idiot till husläkare med anledningen att de är beroendeframkallande. Vad nu det har och göra med något, men hon tyckte att det var bättre att jag har såna kramper ett par gånger i veckan än att göra något åt det. Håller självklart inte med, för när det händer efter att jag har somnat är det riktigt vidrigt och håller ofta i sig i timmar. Men det står på listan över saker att ta upp. I dag är det tvätt som står överst på listan, för någon kom hem efter ett par veckor på ett väldigt varmt ställe nere i Europa. Han är ledig i dag, så vi ska hitta på något och jag måste klippa håret. So long.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/08/dyna-och-kramp/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: