Enkla ting och pepparbankande

Produktiv. Har förberett mat, surfat en miljard sidor på internet, plockat fram lite höstkläder för det börjar bli kallt på golven i stugan, och målat. Akvarell. Hittade ett motiv som ska bli en present, men det sket sig fullständigt. Ibland lyckas man inte alls med att måla av något, oavsett hur enkelt det ser ut att vara. Ibland är det enkla det som är svårt. Så för att kompensera för den misslyckade målningen, började jag på ett annat motiv, förhoppningsvis blir det bättre när jag fortsätter i kväll eller i morgon.

Akvarellset, block, färg och penslar. Att måla de enkla tingen kan vara svårast

Men nu ska jag laga en jävligt god pepparsås, och den kräver all min uppmärksamhet åtminstone i några minuter. Plus tiden det kommer ta för mig att vrida ur en tillräcklig mängd av olika pepparsorter ur olika kvarnar – de elektriska kvarnarna är hemma där de används oftast. Kanske kan hämta en hammare och banka sönder dem om det blir för jobbigt att vrida en halv evighet. Ja, någon slags bankning blir det nog, om jag ska fortsätta med det enkla. Om jag inte har sönder något så återkommer jag med en rapport.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/08/enkla-ting-och-pepparbankande/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.