Förändringar

I morse nämnde jag att det blev lite förändringar i går, och i dag känns det med råge. För det första har ju R kommit hem – bra. På kvällen åkte vi till lantstället igen, och halvvägs dit började det spöregna. Så jäkla typiskt, har knappt sett ett enda moln på tre veckor, jag har varit hemma i stan, och när vi väl kom ner till stugan igen var det kvalmigt och regnigt. Det har inte varit något toppenväder i dag, och jag har varit riktigt hängig. Ont efter resan, uttråkad, trött. Det känns som om jag har så mycket mer att göra hemma i stan, när det är tråkigt väder och R är borta på jobb. Vattnet utanför har dragit sig tillbaka och åkt på semester också. Det är bara några decimeter djupt längst ut på bryggan, knappt ens det.

Brygga vid vattnet på lantstället, lågt vattenstånd. Förändringar.

Har legat i soffan större delen av eftermiddagen. Ätit alldeles för mycket, också för att jag inte har någon ro i kroppen. Och varit för trött och öm för att gå ut och hitta på något själv. Vet inte hur länge R ska jobba de här dagarna, men jag antar att han har ganska långa dagar framför sig. Har tänkt att måla något hela dagen, men inte kommit mig för att göra det. Förändringar. Det tar tid att anpassa sig till en ny vardag igen. För mig i alla fall, katten betedde sig precis som vanligt. Nä, jag hoppas på att vara piggare i morgon.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/08/forandringar/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.