Hemma bäst

Söndag, tillbaka i verkliga livet med en käftsmäll. Men jag möttes av något trevligt när jag kom hem; ett paket med akvarellfärger och penslar från en väldigt generös läsare – tack! Nu kommer jag inte att behöva tänka på att packa målargrejerna varenda gång jag åker fram och tillbaka, utan kan ha ett set på varje ställe. De ligger framme bland sakerna som ska packas, så nu kan jag inte missa dem!

Jag är väldigt trött, i dag tänker jag inte göra mycket alls. I går var en fin dag med mycket kärlek i luften här i stan, så jag skulle tro att det är väldigt mycket folk i rörelse i dag också. Inte optimalt att åka och hitta på något, men jag spar mig till i morgon. Då är det konsert på Gröna Lund som gäller – Lenny Kravitz. Det kommer förmodligen att bli väldigt mycket folk, och säkert en väldigt bra konsert också. Sist var det ju så fullt det kunde bli!

Led Zeppelins sångare Robert Plant på Gröna Lund juli 2015. Hemma bäst.

Kanske ska försöka laga någon riktig mat i dag, det känns som en halv evighet sedan jag gjorde det. Men så är det ju inte heller, för vi lagade mat i husvagnen på vägen. Lite spartanskt, men det funkade hur bra som helst. Fick inte särskilt mycket extra ont av att sova i den heller, och jag kunde till och med sova hela nätter utan att vakna. Bästa boendet jag varit med om på resande fot faktiskt, och det säger ju en hel del eftersom jag har bott på hotell ganska ofta de senaste åren. Men hemma bäst, och i kväll blir det inte sent för min del!


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/08/hemma-bast/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.